+32 (0)59 80 80 00 info@hotelalbert2.be

Algemene gebruiksvoorwaarden

Alle rechten zijn voorbehouden:

Door het bezoeken, gebruiken en / of indienen van informatie op de Website, gaat u akkoord met de bepalingen en voorwaarden van de Gebruiksvoorwaarden en de Privacyverklaring.
U hebt het recht om de website alleen te bezoeken en te gebruiken voor legitieme doeleinden van persoonlijk gebruik. De website, logo’s, videomateriaal, afbeeldingen en grafische afbeeldingen zijn het exclusieve eigendom van Hotel Albert II (de eigenaar van deze website). De gegevens en inhoud zichtbaar op en opgenomen in de Website, inclusief maar niet beperkt tot alle videomateriaal, afbeeldingen, foto’s, tekst, afbeeldingen, afbeeldingen, pictogrammen, lijntekeningen en andere interpretaties (de “Inhoud”) zijn de Hotel Albert II onroerend goed.
Afgezien van de offertes, codes, verhalen, video’s en andere inhoud op deze site is het eigendom van Hotel Albert II en mag op geen enkele manier worden gekopieerd, gereproduceerd, verzonden, gepubliceerd, gedownload of (her) gedistribueerd , vorm of vorm zonder onze schriftelijke toestemming.
Links naar andere sites:
Onze website bevat links naar andere interessante sites. Als u deze links eenmaal hebt gebruikt om onze site te verlaten, moet u er echter rekening mee houden dat we geen controle hebben over deze andere site. Daarom kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor de bescherming en privacy van de informatie die u verstrekt bij het bezoeken van deze sites en deze sites vallen niet onder deze privacyverklaring. U moet voorzichtig zijn en de privacyverklaring raadplegen die van toepassing is op de betreffende website.
Uw toestemming:

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden.
Contact informatie:
Als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact met mij op via:  info@hotelalbert2.be

Deze gebruiksvoorwaarden zijn in juli 2016 bijgewerkt